Palvelut

Maanmuokkaus

Maanmuokkauksen työlajeista toteutetamme laikutusta ja mätästystä. Nämä ovat tehokkaita ja maisemallisesti hellävaraisia muokkaustapoja. Metsänparannuspalveluihimme kuuluvat myös kunnostusojitus sekä kääntöpaikkojen ja varastoalueiden rakentaminen.

Puunkorjuu

Toteutamme puutavaran koneellisen hakkuun ja lähikuljetuksen nykyaikaisella kalustollamme. Palveluihimme kuuluu myös metsurityöt. Asiakkaitamme ovat niin metsäteollisuus kuin yksityiset metsänomistajat.

Traktorityöt

Traktorityöt kuuluvat niin ikään laajan palveluvalikoimamme piiriin. Käytössämme on monipuolisiin töihin soveltuva etukuormaajalla varustettu traktori sekä lisätyökoneet. Kalustomme avulla onnistuu esimerkiksi lanaustyöt ja auraukset sekä hiekan ja mullan levitykset.

Metsäsuunnittelu

Tarjoamme monipuolisia metsäalan palveluja asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Yrityksen tavoitteena on kokonaisvaltainen työ, jolloin tilaaja saa tarvitsemansa palvelut yhdeltä toimijalta.

Maanrakennus

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat kaikki rakennuspaikanvalmistelusta metsäteiden rakentamiseen. Kalustomme mahdollistaa kokonaisvaltaisen urakoinnin. Toimitamme myös sora- ja murskelajikkeet.

Muistathan, että hyväkuntoinen metsäautotie mahdollistaa puunkorjuu- ja metsänhoitotöiden sujuvan toteutuksen ympäri vuoden ja nostaa metsätilan arvoa. Oikein suunniteltu metsäautotie lyhentää puutavaran metsäkuljetusmatkaa ja mahdollistaa puunkorjuun ja -kuljetuksen myös kesällä.

Lavettikuljetukset

Lavettikuljetukset sisältävät työkoneiden maantiekuljetukset. Käytössämme on viisiakselinen ritiläauto joka on varustettu kaivinkonetasoilla. Kalustomme mahdollistaa suurimpienkin metsäkoneiden turvallisen liikuttelun. Lavettikuljetuksemme sopivat niin koneyrityksille kuin myös konevalmistajille. Maantiekuljetuksiamme kuvaavat joustavuus ja luotettavuus.