Palvelut

Maanmuokkaus

Maanmuokkauksen työlajeista toteutetaan laikutusta ja mätästystä. Nämä ovat tehokkaita ja maisemallisesti hellävaraisia muokkaustapoja. Metsänparannuspalveluihin kuuluvat myös, kunnostusojitus, kääntöpaikkojen ja varastoalueiden rakentaminen.

Puunkorjuu

Toteutamme puutavaran koneellisen hakkuun ja lähikuljetuksen nykyaikaisella kalustolla. Palveluihin kuuluvat myös metsurityöt. Asiakkaitamme ovat niin metsäteollisuus kuin yksityiset metsänomistajat.

Traktorityöt

Traktorityöt kuuluvat niin ikään monipuolisen palveluvalikoimamme piiriin. Käytöstämme löytyy monipuolisiin töihin soveltuva etukuormaajalla varustettu traktori, sekä monipuoliset lisätyökoneet. Kalustomme avulla onnistuu muun muassa lanaustyöt, auraukset, hiekan ja mullan levitykset.

Metsäsuunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset metsäalan palvelut huomioiden asiakkaan tarpeet. Tarjoamme laadukkaita ja kilpailukykyisiä metsäpalveluja suoraan metsänomistajille ja organisaatioille. Yrityksen tavoitteena on kokonaisvaltainen työ, jolloin tilaaja saa tarvitsemansa palvelut yhdeltä toimijalta.

Maanrakennus

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat kaikki rakennuspaikanvalmistelusta metsäteiden rakentamiseen. Kalustomme mahdollistaa kokonaisvaltaisen urakoinnin. Toimitamme myös sora- ja murskelajikkeet.

Muistathan, että hyväkuntoinen metsäautotie mahdollistaa puunkorjuu- ja metsänhoitotöiden sujuvan toteutuksen ympäri vuoden ja nostaa metsätilan arvoa. Oikein suunniteltu metsäautotie lyhentää puutavaran metsäkuljetusmatkaa ja mahdollistaa puunkorjuun ja -kuljetuksen myös kesällä.

Lavettikuljetukset

Lavettikuljetukset sisältävät työkoneiden maantiekuljetukset. Käytössämme on viisiakselinen ritiläauto joka on varustettu kaivinkonetasoilla. Kalustomme mahdollistaa suurimpienkin metsäkoneiden turvallisen liikuttelun. Lavettikuljetuksemme sopivat niin koneyrityksille kuin myös konevalmistajille. Maantiekuljetuksiamme kuvaavat joustavuus ja luotettavuus.